Chili sin carne
45 min.
20:lle
0

Ainekset
- 50 g oliiviöljy
- 80 g Felix Tomaattipyre
- 4 g paprikajauhe, savustettu
- 240 g sipuli, kuutioitu
- 520 g paprika punainen, kuutioitu
- 360 g porkkana, kuutioitu
- 16 g sambal oelek
- 3,2 kg tomaattimurska
- 20 g kasvisliemi
- 1,2 kg kidneypapu punainen, huuhdeltu
- 800 g Anamma vegaanirouhe
- 2 g suola
- 2 g mustapippuri
- 4 dl vesi
- LISÄKSI
- 600 g tuorejuusto (vegaaninen)
- 800 g täysjyvätortilla
Valmistusohje
Kuumenna öljy suuressa pannussa. Lisää tomaattipyre, paprikajauhe, sipuli, paprika ja porkkana ja freesaa muutama minuutti. Lisää loput ainekset ja keitä. Laske lämpöä ja sekoittele välillä.
- Pata on valmis kun vihannekset tuntuvat kypsiltä.
- Pata kannattaa valmistaa edellisenä päivänä, niin maut ehtivät tasaantua.
TORTILLA
- Jaa tortilla haluamaasi muotoon ja kokoon. Sivele pintaan hieman öljyä ja paista kiertoilmauunilla 175 C.
Tarjoile pata tuorejuuston, tortillan ja tuoresalaatin kera.