Chili-seesamiglaseerattu filorulla
1 h
10:lle
0

Ainekset
- 750 g Anamma vegaanirouhe
- 250 g herkkusieni, pilkottu
- 15 g punainen chili, pilkottu
- 5 g soijakastike
- 15 g oliiviöljy
- 175 g hillosipuli, paloiteltu
- 100 g babypinaatti
- 600 g filotaikina, sulatettu
- suola
- pippuri
- öljy tai voisula
- CHILI-SEESAMIGLASEERAUS
- 125 g Felix Sweet chili -kastike
- 75 g seesamiöljy
- 50 g sitruuna, puristettu
- 50 g vesi
- 50 g soijakastike
Valmistusohje
- Ruskista Anamma-rouhe, herkkusienet ja chili tilkassa oliiviöljyä. Lisää soijakastike. Ota pannu liedeltä ja lisää hillosipulit sekä babypinaatti. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Täyte riittää kahteen rullaan. Laita filoarkit voidellulle pellille. Yhdelle pellille mahtuu kaksi rullaa.
- Käytä rullaan 5 - 7 arkkia ja voitele jokainen arkki erikseen rasvalla. Laita filoarkin keskelle täytteestä raita. Älä laita täytettä liikaa, sillä silloin rullia on vaikea leikata siististi.
- Taita taikina täytteen päälle, laita sauma alapuolelle ja voitele koko rulla rasvalla.
- Paista rullaa 170 C noin 10 - 12 minuuttia tai kunnes rulla on kullanruskea.
- Valmista sillä aikaa chili-seesamiglaseeraus sekoittamalla kaikki ainekset keskenään, mutta jätä puolet sitruunamehusta viimeiseksi. Kuumenna aineksia koko ajan sekoittaen ja mausta lopuksi säästetyllä sitruunamehulla.
- Paloittele rulla sopiviin annospaloihin ja valele glaseerauksella. Tarjoile tuoreen salaatin kera.