Chili-seesamiglaseerattu filorulla

1 h 10:lle

Chili-seesamiglaseerattu filorulla

Ainekset

  • 750 g Anamma vegaanirouhe
  • 250 g herkkusieni, pilkottu
  • 15 g punainen chili, pilkottu
  • 5 g soijakastike
  • 15 g oliiviöljy
  • 175 g hillosipuli, paloiteltu
  • 100 g babypinaatti
  • 600 g filotaikina, sulatettu
  •   suola
  •   pippuri
  •   öljy tai voisula
  • CHILI-SEESAMIGLASEERAUS
  • 125 g Felix Sweet chili -kastike
  • 75 g seesamiöljy
  • 50 g sitruuna, puristettu
  • 50 g vesi
  • 50 g soijakastike

Valmistusohje

  1. Ruskista Anamma-rouhe, herkkusienet ja chili tilkassa oliiviöljyä. Lisää soijakastike. Ota pannu liedeltä ja lisää hillosipulit sekä babypinaatti. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Täyte riittää kahteen rullaan. Laita filoarkit voidellulle pellille. Yhdelle pellille mahtuu kaksi rullaa.
  3. Käytä rullaan 5 - 7 arkkia ja voitele jokainen arkki erikseen rasvalla. Laita filoarkin keskelle täytteestä raita. Älä laita täytettä liikaa, sillä silloin rullia on vaikea leikata siististi.
  4. Taita taikina täytteen päälle, laita sauma alapuolelle ja voitele koko rulla rasvalla.
  5. Paista rullaa 170 C noin 10 - 12 minuuttia tai kunnes rulla on kullanruskea.
  6. Valmista sillä aikaa chili-seesamiglaseeraus sekoittamalla kaikki ainekset keskenään, mutta jätä puolet sitruunamehusta viimeiseksi. Kuumenna aineksia koko ajan sekoittaen ja mausta lopuksi säästetyllä sitruunamehulla.
  7. Paloittele rulla sopiviin annospaloihin ja valele glaseerauksella. Tarjoile tuoreen salaatin kera.