Caesar-levite valkosipulisillistä

30 min. 4:lle

Caesar-levite valmistuu helposti valkosipulisillistä. Levite sopii paahdetulle leivälle juhlaviin tapaksiin ja myös välipalaksi sopivan eväsleivän väliin.

Caesar-levite valkosipulisillistä

Ainekset

  • 4 palaa Abba Valkosipulisilliä
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 tl Abba valkosipulisillin lientä
  • 1/2  sitruunan mehu
  • 50 g parmesania raasteena
  • LISÄKSI
  • 1/2  maalaispatonki
  • broilerin rintafileetä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • sydän- tai roomansalaatti
  •   parmesanlastuja

Valmistusohje

  1. Hienonna valkosipulisillipalat ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lisää sillin lientä ja puolikkaan sitruunan puristettu mehu. Raasta levitteen joukkoon parmesan ja sekoita.
  2. Paahda maalaispatongin siivut rapeaksi kuumalla pannulla. Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Paista pannulla öljyssä kypsäksi.
  3. Siivuta fileet ohuiksi siivuiksi ja kokoa tapakset laittamalla paahdetulle leivälle caesar-levitettä, salaatinlehtiä, broilerinfileesiivuja, parmesanista veisteltyjä lastuja ja ripaus mustapippuria.