Anamma Vegaanipyörykkä kookoskastikkeessa

100:lle

Anamma Vegaanipyörykkä kookoskastikkeessa

Ainekset

  • 7,500 kg Anamma vegaanipyörykkä
  • 0,800 kg öljy
  • 0,200 kg sipuli, hienonnettu
  • 0,300 kg valkosipulimurska
  • 0,300 kg punainen chilitahna
  • 0,300 kg inkivääritahna
  • 0,030 kg kurkuma
  • 0,100 kg juustokumina, jauhettu
  • 0,080 kg suola
  • 10,000 kg kookosmaito
  • 11,400 kg Felix Mangoiset kurpitsapalat
  • 0,100 kg tuore korianteri tai minttu

Valmistusohje

  1. Varaa 2,5 ltk Anamma Vegaanipyöryköitä (á 3 kg).
  2. Kuullota sipuli, valkosipulimurska, chili- ja inkivääritahna, kurkuma ja juustokumina öljyssä padassa tai pannulla noin 3 - 4 minuuttia kunnes sipuli pehmenee. Lisää kookosmaito pataan ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Valuta mangoisista kurpitsapaloista liemi.
  3. Varaa 6 kpl GN 1/1 600 mm vuokaa. Jaa vuokiin mangoiset kurpitsapalat (1,9 kg/vuoka) ja Anamma-pyörykät (1,25 kg/vuoka). Lisää valmis liemi vuokiin pyöryköiden ja kurpitsapalojen päälle (n. 2 l/vuoka).
  4. Kuumenna vuokia uunissa kunnes pyörykät ovat lämmenneet, yhdistelmäpaisto 150 C noin 15 minuuttia (lämpötila ja paistoaika ovat uunikohtaisia). Lisää valmiin ruoan päälle tuoretta korianteria tai minttua. Suolan voi halutessaan jättää pois.