Anamma Vegaanipyörykkä kookoskastikkeessa
100:lle
0

Ainekset
- 7,500 kg Anamma vegaanipyörykkä
- 0,800 kg öljy
- 0,200 kg sipuli, hienonnettu
- 0,300 kg valkosipulimurska
- 0,300 kg punainen chilitahna
- 0,300 kg inkivääritahna
- 0,030 kg kurkuma
- 0,100 kg juustokumina, jauhettu
- 0,080 kg suola
- 10,000 kg kookosmaito
- 11,400 kg Felix Mangoiset kurpitsapalat
- 0,100 kg tuore korianteri tai minttu
Valmistusohje
- Varaa 2,5 ltk Anamma Vegaanipyöryköitä (á 3 kg).
- Kuullota sipuli, valkosipulimurska, chili- ja inkivääritahna, kurkuma ja juustokumina öljyssä padassa tai pannulla noin 3 - 4 minuuttia kunnes sipuli pehmenee. Lisää kookosmaito pataan ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Valuta mangoisista kurpitsapaloista liemi.
- Varaa 6 kpl GN 1/1 600 mm vuokaa. Jaa vuokiin mangoiset kurpitsapalat (1,9 kg/vuoka) ja Anamma-pyörykät (1,25 kg/vuoka). Lisää valmis liemi vuokiin pyöryköiden ja kurpitsapalojen päälle (n. 2 l/vuoka).
- Kuumenna vuokia uunissa kunnes pyörykät ovat lämmenneet, yhdistelmäpaisto 150 C noin 15 minuuttia (lämpötila ja paistoaika ovat uunikohtaisia). Lisää valmiin ruoan päälle tuoretta korianteria tai minttua. Suolan voi halutessaan jättää pois.