Aito italialainen rucolapesto
15 min.
4:lle
4
Pesto on hyvää ympäri vuoden. Vaikka perinteinen pesto valmistetaan basilikasta, saa myös rucolasta mainion peston. Jos maku tuntuu liian terävältä, sitä voi pyöristää persiljalla.

Ainekset
- 2 pkt Pastella-tuorepastaa maun mukaan
- 40 rucolasalaatinlehteä
- valkosipulinkynsi pilkottuna
- 25 1/2 g pinjansiemeniä
- 1 dl oliiviöljyä
- 3 rkl raastettua parmesanjuustoa
- 1/4 tl suolaa
- tuoretta pippuria
Valmistusohje
- Sekoita rucola, pinjansiemenet ja valkosipuli tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
- Lisää sekoittimeen öljy, suola, juusto ja pippuri.
- Yhdistä pastan kanssa ja nauti.