Aioli-sillileipä tomaatilla ja basilikalla
10 min.
2:lle
7
Valkosipulilla ja parmesaanilla maustettu täyteläinen majoneesi ja Abban Ranskalainen sipulisilli sopivat täydellisesti yhteen. Valkosipulille ja parmesaanille täydelliset makuparit löytyvät tietysti tomaatista ja basilikasta. Aioli-sillileipä on täyttävä sellaisenaan tarjottavaksi.

Ainekset
- 1 dl Felix Kruunumajoneesia
- 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
- 1/2 dl parmesaaniraastetta
- 2 siivua maalaisleipää
- 6 tomaattisiivua
- 6 - 8 siivua Abba Ranskalainen sipulisilliä
- KORISTELUUN
- 2 - 3 oksaa basilikaa
Valmistusohje
- Sekoita majoneesi, valkosipuli ja parmesaani. Paahda leipäviipaleet. Levitä päälle majoneesia ja tomaattiviipaleita sekä silliä.
- Koristele lopuksi basilikalla.