Menu

REKISTERISELOSTEET

REKISTERISELOSTEET

Orkla Foods Finland www-sivustoilla kerätään seuraavia rekistereitä:

Sähköpostilistan rekisteriseloste
Rekisterin ylläpitäjä
Orkla Foods Finland
Y-tunnus 0640964-0
Rydöntie 14
PL 683
20361 Turku

Orkla Foods Finland kuluttajapalvelun sähköpostilistan rekisteri koostuu www.orklafoods.fi-sivuston kautta listalle liittyneistä henkilöistä.

Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin. Jäsenille tiedotetaan uusista tuotteista, palveluista, kilpailuista sekä kilpailupalkinnoista henkilötietolain mukaisesti.

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja:
Sähköpostiosoite

Postilistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin listalle lähetetyssä postissa mainitun linkin avulla.

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta Orkla Foods Finlandin ulkopuolelle.

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Foodservice-sähköpostilistan rekisteriseloste
Rekisterin ylläpitäjä
Orkla Foods Finland
Y-tunnus 0640964-0
Rydöntie 14
PL 683
20361 Turku

Orkla Foods Finland Foodservice-palvelun sähköpostilistan rekisteri koostuu www.orklafoods.fi/horeca-sivuston kautta listalle liittyneistä henkilöistä.

Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin. Jäsenille tiedotetaan uusista tuotteista, palveluista, kilpailuista sekä kilpailupalkinnoista henkilötietolain mukaisesti.

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja:
Sähköpostiosoite

Postilistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin listalle lähetetyssä postissa mainitun linkin avulla.

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta Orkla Foods Finlandin ulkopuolelle.

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Palautelomakkeen rekisteriseloste
Rekisterin ylläpitäjä
Orkla Foods Finland
Y-tunnus 0640964-0
Rydöntie 14
PL 683
20361 Turku

Orkla Foods Finlandin www-palveluiden palautelomakkeen rekisteri koostuu sivustojen palautelomakkeiden kautta annetuista yhteystiedoista.

Kerättyjen tietojen käsittelyn tarkoituksena on yhteydenpito palautteen lähettäjään sekä Orkla Foods Finlandin tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen, tilastointi ja tutkimus.

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Sukupuoli
  • Ikä
  • Sähköpostiosoite
  • Katuosoite
  • Puhelinnumero

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta Orkla Foods Finlandin ulkopuolelle.

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Kilpailuiden rekisteriseloste
Rekisterin ylläpitäjä
Orkla Foods Finland
Y-tunnus 0640964-0
Rydöntie 14
PL 683
20361 Turku

Orkla Foods Finlandin kilpailuiden rekisteri koostuu sivustolla olevien kilpailuvastausten mukana annetuista yhteystiedoista.

Kilpailuun vastanneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sekä tuotteiden ja kilpailuiden kehittämiseen.

Rekisteriin kerätään kilpailusta riippuen osa tai kaikki seuraavista tiedoista:

  • Nimi
  • Sukupuoli
  • Ikä
  • Sähköpostiosoite
  • Katuosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Ruokakunnan koko

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta Orkla Foods Finlandin ulkopuolelle, jollei kilpailun säännöissä toisin mainita.

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Rekisteröidyille lähetetään tietoja sähköpostitse tai tekstiviestinä ainoastaan jos rekisteröitynyt on tämän rekisteröityessään nimenomaisesti sallinut.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisterissä olevat tiedot maksutta kerran vuodessa. Kun Rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan hänen tulee lähettää allekirjoitettu tarkastuspyyntö rekisterinpitäjälle yllä mainittuun osoitteeseen.

Rekisteröity voi kieltää tietojensa käytön suoramarkkinointiin ilmoittamalla tästä rekisterinpitäjälle.

 

* Orkla Suomi on yritysten Orkla Foods Finland Oy ja Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab muodostama toiminnallinen kokonaisuus.

Ylös